utorak, 27. studenoga 2012.

1. Kanji Kup - Šibenik 24.11.2012.


U Subotu 24.11.2012. održan je prvi Kanji Kup u lovu liganja i sipa s obale. Organizatori ovog događaja bili su ŠRK "Arbun" iz šibenika a glavni sponzori Ante Commerce iz Šibenika te tvrtka T.P Olivari iz Zagreba. Dan je počeo prezentacijom skosavica Japanskog proizvođača Kanji International čiji je zastupnik u Hrvatskoj tvrtka T.P. Olivari. Prezentaciju je profesionalno odradio gosp. Dinko Olivari.Na natjecanju je sudjelovalo 29 natjecatelja iz 11 ribolovnih klubovai to "Zaton" iz Zatona, "Gof" iz Rogoznice, "Tribunj" iz Tribunja, "Mali Porat" iz Vodica, "Lignja" iz Primoštena, "Barka Tim" iz Strožanca, "Jastog" Šibenik, "Praktični Ribolov", "Peščenica" Zagreb, "Podravka" iz Kprivnice kao i domaćini "Arbun" iz Šibenika. Lignja je opet slabo radila tako da je ulov prijavilo samo osmero natjecatelja.
Lovilo se na šibenskoj rivi i to na potezu od benzinske pumpe do trajektnog pristaništa. Što se samog terena tiče, puno je bolji od plaže Banj ali su se svi složili da se lignja povukla u hladnije more te da je bilo pretoplo da bi se ostvarili neki veći ulovi. Ukupna težina ulova je bila 1924 grama a najveća ulovljena lignja je bila teška 282 grama. Sudac je i ovaj put bio Zoran Mijat.


Prvo mjesto sa ulovljena 432 grama osvojio je Ivan Galić - ŠRK Podravka iz Koprivnice, drugo mjesto s ulovljenih 426 grama Krešimir Miočević ŠRK Arbun iz Šibenika a treće mjesto s ulovljenih 268 grama Mate Rančić isto ŠRK Arbun iz Šibenika.Nema komentara:

Objavi komentar